GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
Anabilim Dalı Başkanı: Prof. Dr. A. Kadir HURŞİT
|
DOKTORA DERSLERİ | ||
Kodu | Dersin Adı | Kredisi |
GMB 701 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | 2 2 3 |
GMB 702 | Gıda Mühendisliğinde Modelleme ve Simülasyon | 2 0 2 |
GMB 703 | Dondurma Teknolojisi | 1 2 2 |
GMB 704 | Et Teknolojisinde Üretim Hataları | 2 0 2 |
GMB 705 | Çay ve Şekerli Ürünlerde Kalite Kontrolü | 2 2 3 |
GMB 706 | Glikoz ve Nişasta Teknolojisi | 2 2 3 |
GMB 707 | Alkol Kimyası ve Teknolojisi | 2 2 3 |
GMB 708 | Aroma ve Baharat Maddeleri | 2 0 2 |
GMB 709 | Gıda Bulaşanları | 2 0 2 |
GMB 710 | Fermantasyon Mikrobiyolojisi | 2 0 2 |
GMB 711 | Asetik Asit ve Laktik Asit Fermantasyonları | 3 0 3 |
GMB 712 | Kahvaltılık Tahıllar Teknolojisi | 2 0 2 |
GMB 713 | Meyve ve Sebze Kurutma Teknolojisi | 2 2 3 |
GMB 714 | Fonksiyonel Gıdalar | 2 0 2 |
GMB 715 | Karbonhidrat Kimyası | 2 0 2 |
GMB 716 | Katı Yağ Üretim Teknolojisi | 2 2 3 |
GMB 717 | Gıda Üretiminde Starter | 2 2 3 |
GMB 718 | Süt Mikrobiyolojisi | 2 2 3 |
GMB 719 | Süt Kimyası | 2 2 3 |
GMB 720 | Protein Saflaştırması | 2 0 2 |
GMB 721 | Yenilebilir Filmler ve Kaplamalar | 2 0 2 |
GMB 722 | Gıda ve Genetik Mühendisliği | 3 0 3 |
GMB 723 | Öğütme Tekolojisi | 3 0 3 |
GMB 724 | Gıda İşlemede Yeni İngrediyenler | 3 0 3 |
GMB 725 | Lipid Kimyası | 3 0 3 |
GMB 726 | Elektroforez Teknikleri | 2 2 3 |
GMB 727 | Eritme Peynir Teknolojisi | 2 0 2 |